Cars en Cargo

Kässbohrer Nederland levert 3e Schuifzeiltrailer aan Cars & Cargo

Arrow down Lees verder

EDE- Recent heeft Kässbohrer Nederland, de derde schuifzeiltrailer aan Cars & Cargo Freight BV geleverd.
Deze trailers zijn tautliners uitgerust met Code XL, verzwaard kopschot, aluminium zijborden en een extra verstevigde vloer. Kässbohrer Nederland is onderdeel van de Van Tilburg – Bastianen Groep.

Cars & Cargo is de grootste Frankrijk vervoerder van Nederland en een top 5 vervoerder naar Frankrijk vanuit de Benelux. Cars&Cargo beschikt over 224 getrokken eenheden en 212 trekkende eenheden die dagelijks op en neer rijden tussen Nederland, België en Frankrijk. “Onze units zijn gemakkelijk en snel in te laden via de achterkant, zijkant en via het dak. Hierdoor zijn we flexibel met laden en lossen en dit bespaart veel kostbare tijd. Wij streven naar een perfectie van de Lean and Green eisen en Kässbohrer helpt ons daarbij”, aldus Nick Valckx, Directeur Cars&Cargo.  Door de vele opties en mogelijkheden en de snelle levertijden van Kässbohrer kunnen wij continue in beweging blijven en is ons wagenpark vernieuwen.

Kässbohrer is Europa’s snelst groeiende trailer fabrikant en blijft continu innoveren.

Onlangs introduceerde Kässbohrer haar nieuwe multifunctioneel containerchassis. Uniek in haar soort dankzij een achthoekig ( hexagonaal ) ontwerp van de uitschuifbare middenligger. Met grote trots mocht Kässbohrer dan ook de 1e plaats in ontvangst nemen van Innovation Award 2019.

Kässbohrer Nederland is onderdeel van de Van Tilburg-Bastianen Groep (TB).
TB is specialist in totaaloplossingen als het gaat om mobiliteit. Met merken als Kässbohrer, DAF, Used Trucks en Combi Cargo  ontzorgen zij met 11 vestigingen in aanschaf, onderhoud en verhuur.