Saban Transport

Gert de Jong

U vraagt, wij leveren (snel)!

Arrow down Lees verder

De klant zo snel mogelijk op weg helpen, dat is het doel. Bij Kässbohrer zorgen we daarom altijd voor een ruime voorraad zodat de klant direct kan rijden. Onlangs was de voorraad in Ede weer aangevuld met nieuwe trailers. En dat was in het voordeel van de klant.

Op maandagmiddag kreeg Kässbohrer specialist Gert een telefoontjes van zijn Used Truck collega Olaf. Hij had een klant bij hem staan die opzoek was naar een gesloten oplegger met laadklep. “Hebben jullie iets op voorraad staan en hoe snel kunnen jullie leveren”, was de vraag. Gelukkig was er onlangs een nieuwe kastentrailer toegevoegd aan de voorraad.

Diezelfde middag werd er nog een offerte gemaakt en doorgestuurd naar de klant. De trailer was helemaal naar wens en de klant gaf direct akkoord. De trailer moest alleen nog aflever klaar gemaakt worden. Dinsdagochtend is de trailer meteen voor inspectie, het aflever klaar maken en kenteken-afwikkeling naar de werkplaats in Ede gegaan. Nadat deze werkzaamheden waren afgerond kon de trailer op transport naar Roosendaal.

Op woensdag heeft Karim, van Saban Transport, de trailer in ontvangst genomen. Dit alles in krap 48 uur vanaf de opdracht! 

Gert de Jong

Gert de Jong

Accountmanager trailers