Kassbohrer innovation

Winnaar Trailer Innovation Award 2019

Arrow down Lees verder

Kässbohrer winnaar Trailer Innovation Award 2019

 

Europa’s snelst groeiende trailer fabrikant blijft continu innoveren en introduceerde op de afgelopen editie van de IAA Nutzahrzeuge te Hannover haar nieuwe multifunctioneel containerchassis. Uniek in zijn soort dankzij een achthoekig (hexagonaal) ontwerp van de uitschuifbare middenligger. Met grote trots mocht Kässbohrer dan ook de 1e plaats in ontvangst nemen van Innovation Award 2019 in de categorie ‘chassis’.

Verkoopleider Kässbohrer van de TB-Groep, Roy Kreuzen legt uit: “Dankzij deze slimme innoverende hexagonale constructie lost Kässbohrer diverse bekende problemen op met nevenspanningen die voorkomen bij de huidige ontwerpen met een rechthoekige middenligger. Het achthoekige frame vermindert deze torderende krachten aanzienlijk op alle gelaste componenten waardoor het gehele chassis spanningsvrij wordt. Hiermee wordt permanente schade aan het chassis (die in containertransport vaak voorkomen) voorkomen. Bovendien maakt de achthoekige vorm het chassis vele malen robuuster zonder gebruik te maken van meer staal of dwarsliggers. Het eigen gewicht blijft dus laag. De driehoekige vorm is een van de sterkte bouwconstructies en wordt al eeuwen toegepast”.

Vriendelijk gebruikersgemak

Dit maakt dat het nieuwe K.SHG.AVMH chassis de ideale trailer is voor het vervoer van containers, zelf onder de meest zware omstandigheden. Aanvullend zorgen de eenvoudige bedienbare uitschuifbare delen en zorgvuldig ontworpen twistlocks voor een vriendelijk gebruiksgemak.

Kässbohrer innovation award

Interesse? Ervaar het zelf!

Heeft u interesse in een trailer van Kässbohrer of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze innovatie trailer?

Wij hebben een K.SHG.AVMH chassis beschikbaar, zodat u ook in de praktijk kennis kan maken met deze nieuwe innovatie.

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?